Phi Phi Inn

Güney Tayland, Ko Phi Phi
Phi Phi Inn Öne Çıkan Resim
Phi Phi Inn Dış Mekan
Phi Phi Inn Yerinde Yemek
Phi Phi Inn Lobi
Phi Phi Inn Oda
Image More +7 fotoğraf
Phi Phi Inn
130 Moo 7 T.Aonang Muang Güney Tayland, Ko Phi Phi

Phi Phi Inn misafirlere Ko Phi Phi bölgesinde, plajda, Ton Sai Plajı ve Tonsai İskelesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Maya Bay ile 1,7 mi (2,8 km) ve Monkey Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Phi Phi Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x