Phasouk Vien Chantra Hotel

Vientian
Phasouk Vien Chantra Hotel Genel
Phasouk Vien Chantra Hotel Öne Çıkan Resim
Phasouk Vien Chantra Hotel Dış Mekan
Phasouk Vien Chantra Hotel İç Mekan
Phasouk Vien Chantra Hotel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Phasouk Vien Chantra Hotel
394, Sibounhueng Road, Unit 25 , Vientian

Phasouk Vien Chantra Hotel misafirlere Vientian bölgesinde, tarihi bölgede, Patuxay ve Talat Sao 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 11,7 mi (18,8 km) ve Thong Khan Kham Market ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Le Consulat restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Executive View Suite
Room
Executive Oda
Room
President View Suite
Room
President Suites

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x