Petro Sport Hotel

Zanevskoe
Petro Sport Hotel Genel
Petro Sport Hotel Genel
Petro Sport Hotel Genel
Petro Sport Hotel Genel
Petro Sport Hotel Genel
Image More +44 fotoğraf
Petro Sport Hotel
Shossejnaya St 6a Yanino , Zanevskoe

Zanevskoe bölgesindeki Petro Sport Hotel misafirlere Suyda Estate Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Piskaryovskoye Anıt Mezarı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Saint Petersburg Buz Sarayı ile 7,2 km ve Buff Tiyatrosu ile 7,7 km mesafede.

Otelin Rus mutfağı alanında uzman restoranı Sport misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

99 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, kapalı tenis kortları ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x