Petras Beach

Sitia
Petras Beach Genel
Petras Beach Genel
Petras Beach Öne Çıkan Resim
Petras Beach Dış Mekan
Petras Beach Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Petras Beach
Petra Sitias , Sitia

Petras Beach misafirlere Sitia bölgesinde, plajda, Petras Plajı yakınında ve Sitia Archaeological Museum ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Folklore Museum ile 1,2 mi (2 km) ve Toplou Manastırı ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. 200 metre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x