Petit & Grande Plaisir

Route 62, Cape Winelands
Petit & Grande Plaisir Öne Çıkan Resim
Petit & Grande Plaisir Dış Mekan
Petit & Grande Plaisir Dış Mekan
Petit & Grande Plaisir Dış Mekan
Petit & Grande Plaisir Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Petit & Grande Plaisir
9 Nerina St Route 62, Cape Winelands

Franschhoek bölgesindeki Petit & Grande Plaisir size Franschhoek Wine Tram ve Franschhoek Belediye Binası ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Huguenot Anıtı ile 1,6 km ve Hottentots-Holland Doğa Koruma Alanı ile 3,9 km mesafede.

Misafirler şömine ve plazma televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şömine, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Dağ Manzaralı
Room
Romantic Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x