Peter Pan Resort

Tayland Doğu Sahili, Ko Kood
Peter Pan Resort Genel
Peter Pan Resort Genel
Peter Pan Resort Genel
Peter Pan Resort Genel
Peter Pan Resort Genel
Image More +66 fotoğraf
Peter Pan Resort
102 Moo 2, Baan Klong Chaow Tumbon Koh Kood Tayland Doğu Sahili, Ko Kood

Ko Kood bölgesindeki Peter Pan Resort misafirlere deniz kıyısında, Klong Hin Plajı ve Klong Chao Şelalesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Klong Yai Kee Şelalesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Ao Tapao Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

ปีเตอร์แพน รีสอร์ท, Peter Pan Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pool
Pool Side Villa Canal View
Pool
Pool Side Villa Sea View
Room
Family Room with Garden View
Room
Canal View Villa
Room
Mermaid Deluxe Villa with Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x