Peter Allen Inn & Event Center

Kuzeydoğu Ohio, Kinsman
Peter Allen Inn & Event Center Öne Çıkan Resim
Peter Allen Inn & Event Center Dış Mekan
Peter Allen Inn & Event Center Dış Mekan
Peter Allen Inn & Event Center Dış Mekan
Peter Allen Inn & Event Center İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Peter Allen Inn & Event Center
8581 State Street Kuzeydoğu Ohio, Kinsman

Kinsman bölgesindeki Peter Allen Inn & Event Center konaklamanızda, Pymatuning State Park ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Covelli Centre ile 30,1 mi (48,5 km) ve Pymatuning Reservoir ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Peter Allen Inn & Event Center misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 2 klimalı odada DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, Özel Banyo (Peter Allen Room)
Room
Oda, Özel Banyo (Dudley Allen Room)
Room
Oda, Özel Banyo (Severance Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x