Peter 1 Hotel

Orta Rusya, Moskova
Peter 1 Hotel Genel
Peter 1 Hotel Genel
Peter 1 Hotel Genel
Peter 1 Hotel Genel
Peter 1 Hotel Genel
Image More +85 fotoğraf
Peter 1 Hotel
17 bldg. 1, Neglinnaya St Orta Rusya, Moskova

Peter 1 Hotel konaklamanızda, Moskova merkezinde, Sanduny Banyosu yakınında ve Khudozhestvenny salon ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Nativity of God's Mother Convent ile 0,6 km ve Bolshoi Tiyatrosu ile 0,9 km mesafede.

Modern Avrupa mutfağı sevenler için Romanov ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

133 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x