Personal Aparts Bellas Artes

Orta Şili, Santiago
Personal Aparts Bellas Artes Öne Çıkan Resim
Personal Aparts Bellas Artes Dış Mekan
Personal Aparts Bellas Artes Oda Manzaraları
Personal Aparts Bellas Artes Oda Manzaraları
Personal Aparts Bellas Artes Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Personal Aparts Bellas Artes
Monjitas 744 Centro Orta Şili, Santiago

Personal Aparts Bellas Artes konaklamanızda, Santiago merkezinde, Plaza de Armas yakınında ve Santiago Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu daire Plaza de la Constitucion ile 1,2 km (0,8 mi) ve Palacio de la Moneda (La Moneda Sarayı) ile 1,3 km (0,8 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odanızda Select Comfort yatak bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler 100 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (For 2 People)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (For 5 people)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (For 3 People)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (For 4 People)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (For 6 People)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x