Perneia Rooms

Askas
Perneia Rooms Öne Çıkan Resim
Perneia Rooms Dış Mekan
Perneia Rooms Dış Mekan
Perneia Rooms Dış Mekan
Perneia Rooms Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Perneia Rooms
grigori Auxentiou,85 , Askas

Perneia Rooms konaklamanızda Askas bölgesinde, Kıbrıs Müzesi ile 46 km (28,6 mi) ve Limassol Şatosu ile 46,3 km (28,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Larnaka Tuz Gölü ile aynı bölgededir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 5 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere minibar ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x