Permai Hotel

Malezya Yarımadası, Kuala Terengganu
Permai Hotel Genel
Permai Hotel Genel
Permai Hotel Genel
Permai Hotel Öne Çıkan Resim
Permai Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Permai Hotel
Jalan Sultan Mahmud Malezya Yarımadası, Kuala Terengganu

Permai Hotel misafirlere Kuala Terengganu (Batu Buruk) bölgesinde, Batu Buruk Beach ve Yüzer Cami ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel KTCC Mall ile 1,8 mi (3 km) ve Zainal Abidin Mosque ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 220 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x