Perelka Kolobrzeg

Baltic Sea Coast Poland West, Kolobrzeg
Perelka Kolobrzeg Genel
Perelka Kolobrzeg Genel
Perelka Kolobrzeg Öne Çıkan Resim
Perelka Kolobrzeg Dış Mekan
Perelka Kolobrzeg Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Perelka Kolobrzeg
UL. PORTOWA 17 Baltic Sea Coast Poland West, Kolobrzeg

Perelka Kolobrzeg misafirlere Kolobrzeg (Dzielnica Uzdrowiskowa) bölgesinde, Sant Marcin Katolik Kilisesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kolobrzeg Parkı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Galeria Molo Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Kolobrzeg Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Perełka yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 58 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x