Peppers Soul Surfers Paradise

Doğu Avustralya, Surfers Paradise
Peppers Soul Surfers Paradise Genel
Peppers Soul Surfers Paradise Genel
Peppers Soul Surfers Paradise Genel
Peppers Soul Surfers Paradise Öne Çıkan Resim
Peppers Soul Surfers Paradise Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Peppers Soul Surfers Paradise
8 The Esplanade Doğu Avustralya, Surfers Paradise

Peppers Soul Surfers Paradise misafirlere Gold Coast (Surfers Paradise) bölgesinde, Surfers Paradise Sahil Pazarı ve Centro Surfers Paradise alışveriş merkezi yakınında. Bu 5 yıldızlı apart daire The Star Gold Coast ile 2,3 mi (3,6 km) ve Warner Bros. Film Dünyası ile 11,8 mi (18,9 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Hyde Paradiso restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 181 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu sunulmaktadır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gold Coast bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Sky View)
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası (Sub)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Sky View)
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 4 Yatak Odası (Sub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x