Penzión PANDA

Žilinský Kraj, Turcianske Teplice
Penzión PANDA Genel
Penzión PANDA Genel
Penzión PANDA Genel
Penzión PANDA Genel
Penzión PANDA Genel
Image More +37 fotoğraf
Penzión PANDA
Slnecná 706/3 Žilinský Kraj, Turcianske Teplice

Penzión PANDA konaklamanızda Turcianske Teplice merkezinde, Dimmings Dale ve Blatnica Manor House ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Harmanecká Mağarası ile 22,9 km (14,2 mi) ve Sedacka Skalka Arena ile 30 km (18,7 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Turcianske Teplice bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Standard
Standard Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x