Penzión Koruna

Batı Slovakya, Kostolná Ves
Penzión Koruna Genel
Penzión Koruna Genel
Penzión Koruna Öne Çıkan Resim
Penzión Koruna Dış Mekan
Penzión Koruna Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Penzión Koruna
Kostolná Ves 272 Batı Slovakya, Kostolná Ves

Kostolná Ves bölgesindeki Penzión Koruna konaklamanızda, House of Illusions ve Sokoliari Aquila Bojnice ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Seagull in Clouds ile 6,3 mi (10,1 km) ve Bojnice Kalesi ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Penzión Koruna yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için pansiyonda ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x