Penzión Hradbová

Doğu Slovakya, Kosice
Penzión Hradbová Öne Çıkan Resim
Penzión Hradbová Dış Mekan
Penzión Hradbová Kahvaltı
Penzión Hradbová Kahvaltı
Penzión Hradbová Kahvaltı
Image More +59 fotoğraf
Penzión Hradbová
Hradbová 9 Doğu Slovakya, Kosice

Penzión Hradbová misafirlere Kosice merkezinde, Sándor Márai Memorial Room ve Pavol Jozef Safarik Üniversitesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Hlavna Ulica ile 0,5 mi (0,8 km) ve Musical Fountain ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda (Extra bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x