Penthouse Vinci

Split
Penthouse Vinci Öne Çıkan Resim
Penthouse Vinci Dış Mekan
Penthouse Vinci Dış Mekan
Penthouse Vinci İç Mekan
Penthouse Vinci Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Penthouse Vinci
Vinkovacka ulica 3 , Split

Bu apart daire misafirlere Split bölgesinde, plaj yakınında, Platinum Casino ve Hırvatistan Denizcilik Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Bacvice Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Split Riva ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Dairede 24 saat oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu dairede şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x