Penthouse María Bonita

Puerto Vallarta
Penthouse María Bonita Öne Çıkan Resim
Penthouse María Bonita Dış Mekan
Penthouse María Bonita Dış Mekan
Penthouse María Bonita Dış Mekan
Penthouse María Bonita Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Penthouse María Bonita
112 Quilla Marina Vallarta , Puerto Vallarta

Bu apart otel misafirlere Puerto Vallarta (Marina Vallarta (Vallarta Marinası)) bölgesinde, Kruvaziyer Terminali ve Canopy Bay ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Bay of Banderas (Banderas Körfezi) ile 1 mi (1,7 km) ve Malecon ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Marisma Fish Taco yemek servisi için ideal, bu apart dairede, 20 restoran ve 10 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 20 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve Akıllı televizyonlar var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Penthouse - 4 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x