Pensiunea La Moara

Doğu Romanya, Fundu Moldovei
Pensiunea La Moara Genel
Pensiunea La Moara Genel
Pensiunea La Moara Genel
Pensiunea La Moara Öne Çıkan Resim
Pensiunea La Moara Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Pensiunea La Moara
817 A Doğu Romanya, Fundu Moldovei

Fundu Moldovei bölgesindeki Pensiunea La Moara konaklamanızda, Wood Sanat Müzesi ile 8,1 mi (13,1 km) ve Ortodoks Katedrali Göğe Kabul Kilisesi ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Dragos Voda Heykeli ile 8,4 mi (13,6 km) ve Vatra Moldovita Manastırı ile 19 mi (30,5 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x