Pensiuna Maramures-Hoteni

Nord-vest, Ocna Sugatag
Pensiuna Maramures-Hoteni Öne Çıkan Resim
Pensiuna Maramures-Hoteni Dış Mekan
Pensiuna Maramures-Hoteni Dış Mekan
Pensiuna Maramures-Hoteni Dış Mekan
Pensiuna Maramures-Hoteni Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Pensiuna Maramures-Hoteni
Sat Hoteni Com Ocna Sugatag, No. 35 Nord-vest, Ocna Sugatag

Ocna Sugatag bölgesindeki Pensiuna Maramures-Hoteni konaklamanızda, Village Museum ile 12,7 mi (20,5 km) ve Hungarian Reformed Church ile 13,7 mi (22 km) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Elie Wiesel’s House ile 13,7 mi (22,1 km) ve Komünizmin Kurbanları ve Direniş Anıtı ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Bu çiftlik otelinde, 20 restoran ve 20 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 10 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Bu çiftlik otelinde etkinliklerde kullanılmak üzere 50 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x