Pensionat Augustin

Kuzey İsveç, Gallivare
Pensionat Augustin Öne Çıkan Resim
Pensionat Augustin Dış Mekan
Pensionat Augustin Dış Mekan
Pensionat Augustin Dış Mekan
Pensionat Augustin İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Pensionat Augustin
Tingshusgatan 3 Kuzey İsveç, Gallivare

Pensionat Augustin misafirlere Gallivare merkezinde, Lappkyrkan Kilisesi ve Fjällnäs Kalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu otel Kåkstan ile 1,5 mi (2,5 km) ve The Mines ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Ortak Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x