Pension Weiberwirtschaft

Pobershau
Pension Weiberwirtschaft Genel
Pension Weiberwirtschaft Öne Çıkan Resim
Pension Weiberwirtschaft Dış Mekan
Pension Weiberwirtschaft Dış Mekan
Pension Weiberwirtschaft Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Pension Weiberwirtschaft
Ratsseite-Dorfstraße 34 Pobershau , Pobershau

Marienberg bölgesindeki Pension Weiberwirtschaft misafirlere nehir üzerinde, Ore Mountains-Vogtland Nature Park ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Marienberg Kilisesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Saxon-Bohemian Ore Dağları Müzesi ile 3,5 mi (5,6 km) ve Aqua Marien Su Parkı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Pension Weiberwirtschaft misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x