Pension St. Georg Mit Moststüberl

Lower Bavarian Spa Triangle, Bad Griesbach-Therme
Pension St. Georg Mit Moststüberl Öne Çıkan Resim
Pension St. Georg Mit Moststüberl Dış Mekan
Pension St. Georg Mit Moststüberl Dış Mekan
Pension St. Georg Mit Moststüberl Dış Mekan
Pension St. Georg Mit Moststüberl İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Pension St. Georg Mit Moststüberl
Kurallee 2 Lower Bavarian Spa Triangle, Bad Griesbach-Therme

Bad Griesbach im Rottal bölgesindeki Pension St. Georg Mit Moststüberl konaklamanızda Wohlfühl-Therme Kaplıcası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Beckenbauer Golf Sahası ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Audi Golf Sahası ile 3,7 mi (5,9 km) ve Bad Griesbach Golf Resort ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Pension St. Georg Mit Moststüberl misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

(ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x