Pension Hillmers-Hoff

Nordheide, Wesel
Pension Hillmers-Hoff Genel
Pension Hillmers-Hoff Genel
Pension Hillmers-Hoff Genel
Pension Hillmers-Hoff Öne Çıkan Resim
Pension Hillmers-Hoff Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Pension Hillmers-Hoff
Weseler Dorfstraße 16 Nordheide, Wesel

Undeloh bölgesindeki Pension Hillmers-Hoff konaklamanızda, Luneburg Korusu Doğal Yaşam Parkı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Heide-Park ile 22 mi (35,5 km) ve St. Michaelis Kilisesi ile 28,3 mi (45,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x