Pension Dafni

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Nafplion Kent Merkezi
Pension Dafni Genel
Pension Dafni Öne Çıkan Resim
Pension Dafni Dış Mekan
Pension Dafni Dış Mekan
Pension Dafni Dış Mekan
Image More +156 fotoğraf
Pension Dafni
10 Fotomara Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Nafplion Kent Merkezi

Pension Dafni misafirlere Nafplio merkezinde, Frankoklisia Katolik Kilisesi ve Church of Ayios Georgios yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Komboloi Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Agios Spyridonas Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Stüdyo
Stüdyo
Junior
Junior Suite
Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x