Pension an der Laute

Upper Harz, Lautenthal
Pension an der Laute Öne Çıkan Resim
Pension an der Laute Yerinde Yemek
Pension an der Laute Yerinde Yemek
Pension an der Laute Yerinde Yemek
Pension an der Laute Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Pension an der Laute
Rathausplatz 7 Upper Harz, Lautenthal

Langelsheim bölgesindeki Pension an der Laute misafirlere kırsal bölgede, Kuttelbacherteich ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Liebesbank Trail ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Harz Milli Parkı ile 14,9 mi (23,9 km) ve Gustav Adolf Stave Kilisesi ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Pension an der Laute misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x