Pension am Waldegg

Saas Valley, Saas Almagell
Pension am Waldegg Genel
Pension am Waldegg Genel
Pension am Waldegg Genel
Pension am Waldegg Genel
Pension am Waldegg Genel
Image More +55 fotoğraf
Pension am Waldegg
Bodmenstrasse 67 Saas Valley, Saas Almagell

Pension am Waldegg misafirlere Saas Almagell bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Saas-Fee Kayak Merkezi ve Morenia Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 27,7 mi (44,6 km) ve Ski Lift Saas Grund - Kreuzboden ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda Pension am Waldegg misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 5.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ücretsiz bebek bakımı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere kayak dolabı, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (W2)
Classic
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası (W3)
Classic
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı (W5)
Room
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası (W1)
Room
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (W6)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x