Pension Alba

East Bohemia, Spindleruv Mlyn
Pension Alba Öne Çıkan Resim
Pension Alba Dış Mekan
Pension Alba Dış Mekan
Pension Alba Dış Mekan
Pension Alba Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Pension Alba
Kratka 126 East Bohemia, Spindleruv Mlyn

Pension Alba misafirlere Spindleruv Mlyn bölgesinde, milli parkta, Špindlerův Mlýn Kayak Merkezi ve Krkonoše Ulusal Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu oda ve kahvaltı sunan otel Ski Areal Hromovka ile 0,2 mi (0,3 km) ve Ski Areal Medvedin ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Pension Alba misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x