Peninsula Hotel & Towers

Lekki
Peninsula Hotel & Towers Genel
Peninsula Hotel & Towers Genel
Peninsula Hotel & Towers Öne Çıkan Resim
Peninsula Hotel & Towers Dış Mekan
Peninsula Hotel & Towers Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Peninsula Hotel & Towers
Block 94 Plot16 Providence street Lekki phase1 , Lekki

Peninsula Hotel & Towers misafirlere Lekki (Lekki Kademe 1) bölgesinde, Filmhouse IMAX ve Barazahi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Elegushi Kraliyet Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Nike Sanat Galerisi ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Stüdyo
Room
Executive Apart Daire
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x