Peninsula Airlie Beach

Whitsunday Coast, Cannonvale
Peninsula Airlie Beach Genel
Peninsula Airlie Beach Genel
Peninsula Airlie Beach Genel
Peninsula Airlie Beach Genel
Peninsula Airlie Beach Genel
Image More +85 fotoğraf
Peninsula Airlie Beach
144 Shingley Drive Whitsunday Coast, Cannonvale

Peninsula Airlie Beach misafirlere Cannonvale bölgesinde, iskele üstünde, Great Barrier Reef ve Shingley Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Turtle Boardwalk ile 0,1 mi (0,1 km) ve Coral Sea Marinası ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

4
4 Bedroom 3 Bathroom Waterfront Loft Penthouse
3
3 Bedroom 2 Bathroom Waterfront Apartment
2
2 Bedroom 2 Bathroom Waterfront Apartment
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
2
2 Bedroom 2 Bathroom Superior Waterfront Apartment
Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x