Pendray Inn & Tea House

Gulf Adaları, Victoria
Pendray Inn & Tea House Genel
Pendray Inn & Tea House Genel
Pendray Inn & Tea House Öne Çıkan Resim
Pendray Inn & Tea House Dış Mekan
Pendray Inn & Tea House İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Pendray Inn & Tea House
309 Belleville St Gulf Adaları, Victoria

Pendray Inn & Tea House size Victoria merkezinde, Victoria Limanı yakınında ve Victoria Clipper Feribot İskelesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Royal BC Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Victoria Üniversitesi ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Pendray Tea House, Pendray Inn & Tea House misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, "turndown" servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Classic
Classic Oda
Superior
Superior Oda
Executive
Executive Oda
Grand
Grand Oda
Family
Family Oda
Traditional
Traditional Oda
Premium
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x