Pembroke Townhouse

Leinster, Dublin
Pembroke Townhouse Genel
Pembroke Townhouse Öne Çıkan Resim
Pembroke Townhouse Dış Mekan
Pembroke Townhouse Dış Mekan
Pembroke Townhouse İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Pembroke Townhouse
88 Pembroke Road Ballsbridge Leinster, Dublin

Pembroke Townhouse size Dublin (Ballsbridge) bölgesinde, Aviva Stadyumu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Dublin Limanı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Trinity College ile 1,2 mi (2 km) ve St. Stephen's Green ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Superior
Superior Stüdyo Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x