Pegasus Hostel

Absheron Region, Bakü
Pegasus Hostel Genel
Pegasus Hostel Genel
Pegasus Hostel Öne Çıkan Resim
Pegasus Hostel Dış Mekan
Pegasus Hostel İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Pegasus Hostel
93 Molla Vali Vidadi Str. Absheron Region, Bakü

Pegasus Hostel misafirlere Baku (Yasamal) bölgesinde, Bakü Şehir Pisti ve Sabir Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Flarmoniya Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Nizami Müzesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Hostelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.30 ve 9.30, hafta sonu 9.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu hostelde ayrıca kuaför, ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Baku bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Classic
Classic Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak (Bed in 10-Bed Mixed Dormitory)
Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (Bed in 6-Bed Dormitory)
Grand
Grand İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x