Pefki Islands Resort

Decentralized Administration Of The Aegean, Pefkos
Pefki Islands Resort Genel
Pefki Islands Resort Öne Çıkan Resim
Pefki Islands Resort Dış Mekan
Pefki Islands Resort Dış Mekan
Pefki Islands Resort Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Pefki Islands Resort
Pefki Lindos Decentralized Administration Of The Aegean, Pefkos

Rodos bölgesindeki Pefki Islands Resort misafirlere plaj yakınında, Ege Adaları ile Pefkos Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Lindos Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Stegna Plajı ile 16,8 mi (27 km) mesafede.

Restoranda Pefki Islands Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 104 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve buhar odası mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı (for 2)
Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı (for 3)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x