Peer Guest House Tel Aviv

Tel Aviv Plajları, Tel Aviv
Peer Guest House Tel Aviv Öne Çıkan Resim
Peer Guest House Tel Aviv Oda Düzeni
Peer Guest House Tel Aviv Oda Servisi
Peer Guest House Tel Aviv Oda
Peer Guest House Tel Aviv Oda
Image More +10 fotoğraf
Peer Guest House Tel Aviv
36 Kehilat Eden Street Tel Aviv Plajları, Tel Aviv

Peer Guest House Tel Aviv konaklamanızda Tel Aviv (Kerem HaTeimanim) bölgesinde, Carmel Pazarı ve Magen David Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu küçük otel Meir Bahçesi ile 1 km (0,6 mil) ve Banana Plajı ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Küçük otelin kahve dükkanı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 plaj barı ideal.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili küçük otelde misafirlere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Standard Apart Daire, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x