Pearl Valley Golf Lodge

Route 62, Simondium
Pearl Valley Golf Lodge Öne Çıkan Resim
Pearl Valley Golf Lodge Dış Mekan
Pearl Valley Golf Lodge İç Mekan
Pearl Valley Golf Lodge Golf
Pearl Valley Golf Lodge Golf
Image More +56 fotoğraf
Pearl Valley Golf Lodge
CP1B Pearl Valley Golf Estate R301 Wemmershoek Road Route 62, Simondium

Bu tatil evi misafirlere Paarl (Simondium) bölgesinde, Cape Floral Region Protected Areas ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Boschenmeer Golf Estate ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Backsberg Estate Cellars ile 6,1 mi (9,8 km) ve Anura Vineyards ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Tatil evinin restoranı The Valley misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Klimalı bu tatil evinde şömine ve LED televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve geniş duş başlığı vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x