Pearl Swiss Hotel

Dubai Sahili
Pearl Swiss Hotel Öne Çıkan Resim
Pearl Swiss Hotel Dış Mekan
Pearl Swiss Hotel Dış Mekan
Pearl Swiss Hotel Yerinde Yemek
Pearl Swiss Hotel Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Pearl Swiss Hotel
Behind Commercial Bank Building Al Rigga Rd, Deira , Dubai Sahili

Pearl Swiss Hotel size Dubai (Deira) bölgesinde, Dubai World Trade Centre ve Gold Souk ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Alışveriş Merkezi ile 7,2 mi (11,5 km) ve Burj Khalifa ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 184 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x