Pearl Resort and Hotel

Orta Tayland, Pak Kret
Pearl Resort and Hotel Genel
Pearl Resort and Hotel Genel
Pearl Resort and Hotel Genel
Pearl Resort and Hotel Genel
Pearl Resort and Hotel Genel
Image More +38 fotoğraf
Pearl Resort and Hotel
113/1 Moo.9 Bangpood Orta Tayland, Pak Kret

Pearl Resort and Hotel misafirlere Pak Kret (Ban Mai) bölgesinde, IMPACT Arena ve Robinson Srisamarn ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rangsit Üniversitesi ile 6,5 mi (10,4 km) ve Future Park Rangsit alışveriş merkezi ile 9,7 mi (15,5 km) mesafede.

Pearl Resort and Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 103 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Zone Center PEARL
Room
Superior Zone Resort

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x