Pearl of Samui Resort

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Maret
Pearl of Samui Resort Genel
Pearl of Samui Resort Genel
Pearl of Samui Resort Genel
Pearl of Samui Resort Öne Çıkan Resim
Pearl of Samui Resort Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Pearl of Samui Resort
206 Moo 4 Thawi Rat Phakdi Road Lamai Koh Samui (ve Çevre Adaları), Maret

Pearl of Samui Resort konaklamanızda Koh Samui bölgesinde, plajda, Lamai Plajı yakınında ve Silver Beach (Gümüş Plaj) ile 1 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Lamai Gece Pazarı ile 1,8 km (1,1 mi) ve Chaweng Noi Plajı ile 4,4 km (2,8 mi) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için The Pearl Lounge ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Family Süit, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x