Pearl of Beirut Hotel & Spa

Güney Banliyöleri, Haret Hreik
Pearl of Beirut Hotel & Spa Dış Mekan
Pearl of Beirut Hotel & Spa Kahvaltı
Pearl of Beirut Hotel & Spa Yerinde Yemek
Pearl of Beirut Hotel & Spa Oda Düzeni
Pearl of Beirut Hotel & Spa Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Pearl of Beirut Hotel & Spa
Chiah, Facing St. Mar Mikhael Church Güney Banliyöleri, Haret Hreik

Pearl of Beirut Hotel & Spa misafirlere Haret Hreik bölgesinde, havaalanı yakınında, Horsh Beirut Parkı ve Umam Documentation and Research 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Hamra Caddesi ile 4,3 mi (6,9 km) ve City Center Beirut Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Caffe 77 yemek servisi için ideal, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 57 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Özel küçük mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Luxury
Luxury Süit, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Süit, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x