Pearl Boutique Hotel - Adult Only

Lesser Sunda Islands, Legian
Pearl Boutique Hotel - Adult Only Genel
Pearl Boutique Hotel - Adult Only Genel
Pearl Boutique Hotel - Adult Only Öne Çıkan Resim
Pearl Boutique Hotel - Adult Only Dış Mekan
Pearl Boutique Hotel - Adult Only Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Pearl Boutique Hotel - Adult Only
Jalan Arjuna-Double Six Lesser Sunda Islands, Legian

Pearl Boutique Hotel - Adult Only misafirlere Legian bölgesinde, plaj yakınında, Legian Alışveriş Caddesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Double Six Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Seminyak Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Legian Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x