Pearl Bay Villas

Busuanga
Pearl Bay Villas Genel
Pearl Bay Villas Genel
Pearl Bay Villas Genel
Pearl Bay Villas Öne Çıkan Resim
Pearl Bay Villas Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Pearl Bay Villas
D'Pearl Bay , Busuanga

Busuanga bölgesindeki Pearl Bay Villas konaklamanızda, Concepcion İskelesi ile 2,3 mi (3,8 km) ve Okikawa Maru Gemi Enkazı ile 2,5 mi (4 km) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Concepcion Şelaleleri ile 2,6 mi (4,2 km) ve Huma Island Plajı ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa (Ibisco)
Room
Deluxe Villa (Aloha)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x