Peak Season Hotel

Urban District Of Sochi, Lazarevskoye
Peak Season Hotel Genel
Peak Season Hotel Genel
Peak Season Hotel Genel
Peak Season Hotel Genel
Peak Season Hotel Genel
Image More +103 fotoğraf
Peak Season Hotel
Rechnaya Str, 2 Urban District Of Sochi, Lazarevskoye

Peak Season Hotel misafirlere Sochi bölgesinde, plaj yakınında, Aquapark Nautilus ve Lazarevskoye Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Center for National Cultures ile 0,6 mi (1 km) ve Private Ethnographic Museum ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x