Peak House Garden Pension

Barangay Buena Suerte
Peak House Garden Pension Öne Çıkan Resim
Peak House Garden Pension Dış Mekan
Peak House Garden Pension Dış Mekan
Peak House Garden Pension Dış Mekan
Peak House Garden Pension Dış Mekan
Image More +6 fotoğraf
Peak House Garden Pension
Calle Hama, Barangay Masagana , Barangay Buena Suerte

Peak House Garden Pension misafirlere El Nido (Barangay Buena Suerte) bölgesinde, El Nido Ana Plajı ve Bacuit Körfezi yakınında. Bu pansiyon Nacpan Plajı ile 12,3 mi (19,7 km) ve Caalan Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda Peak House Garden Pension misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x