Peacock Boutique Apartments

Upper Town (yukarı Şehir), Zagreb
Peacock Boutique Apartments Öne Çıkan Resim
Peacock Boutique Apartments Dış Mekan
Peacock Boutique Apartments Dış Mekan
Peacock Boutique Apartments Dış Mekan
Peacock Boutique Apartments İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Peacock Boutique Apartments
Jurjevska ulica 1 Upper Town (yukarı Şehir), Zagreb

Peacock Boutique Apartments misafirlere Zagreb merkezinde, Tkalciceva Sokak ve Zagreb Şehir Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Gliptoteka ile 1,1 mi (1,7 km) ve Centar Kaptol ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x