Peach Tree Lodge

Leyte Adası, Ormoc
Peach Tree Lodge Genel
Peach Tree Lodge Genel
Peach Tree Lodge Genel
Peach Tree Lodge Öne Çıkan Resim
Peach Tree Lodge Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Peach Tree Lodge
Real St Leyte Adası, Ormoc

Peach Tree Lodge misafirlere Ormoc bölgesinde, iş merkezinde, SM Center Ormoc ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Ormoc City Superdome ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel WWII Veterans' & Centennial Park ile 0,5 mi (0,9 km) ve Filipinlar-Japonya Barış Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x