Pazo Revel Hotel & Resort

Rias Baixas, Villalonga
Pazo Revel Hotel & Resort Öne Çıkan Resim
Pazo Revel Hotel & Resort Dış Mekan
Pazo Revel Hotel & Resort Dış Mekan
Pazo Revel Hotel & Resort Dış Mekan
Pazo Revel Hotel & Resort Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Pazo Revel Hotel & Resort
O Rebel 15 Rias Baixas, Villalonga

Pazo Revel Hotel & Resort konaklamanızda Sanxenxo bölgesinde, Santa Maria in Armenteira Manastırı ile 11,8 km (7,3 mi) ve Campo de Golf Meis ile 15 km (9,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Praza de Fefinans ile 18,4 km (11,5 mil) ve Santa Maria Bazilikası ile 32 km (19,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 5 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sanxenxo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x