Pazo de Bendoiro

Bendoiro
Pazo de Bendoiro Genel
Pazo de Bendoiro Genel
Pazo de Bendoiro Genel
Pazo de Bendoiro Genel
Pazo de Bendoiro Genel
Image More +28 fotoğraf
Pazo de Bendoiro
Lugar de Bendoiro de Abaixo, s/n Bendoiro - Prado , Bendoiro

Lalin bölgesindeki Pazo de Bendoiro misafirlere kırsal bölgede, Pazo de Linares ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Castro Tecnologico ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santiago de Compostela Katedrali ile 30,3 mi (48,8 km) ve Atölye Meydanı ile 30,3 mi (48,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x