Paxton Hotel Spa Paris MLV

Val De Bussy, Ferrieres-en-Brie
Paxton Hotel Spa Paris MLV Genel
Paxton Hotel Spa Paris MLV Genel
Paxton Hotel Spa Paris MLV Genel
Paxton Hotel Spa Paris MLV Genel
Paxton Hotel Spa Paris MLV Genel
Image More +57 fotoğraf
Paxton Hotel Spa Paris MLV
Rue Joseph Paxton Val De Bussy, Ferrieres-en-Brie

Paxton Hotel Spa Paris MLV misafirlere Ferrieres-en-Brie bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Val d'Europe ve Ferrieres Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Disneyland® Paris ile 10 mi (16,1 km) ve La Vallee Village Alışveriş Merkezi ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan L Origano yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 3 restoran var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 232 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Dubleks
Dubleks
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dubleks
Premium
Premium Oda, 2 Yatak Odası
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x