Pause on Samui

Güney Tayland, Bo Put
Pause on Samui Genel
Pause on Samui Genel
Pause on Samui Genel
Pause on Samui Öne Çıkan Resim
Pause on Samui Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Pause on Samui
199/366 Moo 1, Bo Phut Güney Tayland, Bo Put

Pause on Samui misafirlere Koh Samui bölgesinde, deniz kıyısında, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Bo Phut Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Nathon İskelesi ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 55-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz, açık tenis kortu ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kır Evi, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Kır Evi, 3 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Dubleks, 3 Yatak Odası, Mutfak, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Dubleks, 3 Yatak Odası, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x